Over ons

Wij zijn een instituut dat 'puur NLP' opleidingen & trainingen biedt, gericht op Persoonlijk Meesterschap, zodat jij je doelen kunt realiseren en je happy voelt in je leven. Daarvoor is het belangrijk om ingesleten patronen die je beperken of tegenhouden om te buigen naar keuzemogelijkheden. Hierdoor ontstaat een effectieve aanpak die ook werkelijk blijvende transformatie brengt. NLP voorziet hierin met inzichten, kennis, technieken en praktijkgerichte oefeningen.

Identiteit

Wij zijn een 'puur' NLP instituut

Missie

Persoonlijk meesterschap in het realiseren van doelen en geluk. 

Visie

Ingesleten patronen ombuigen naar keuzemogelijkheden. 

-

HET ONDERLIGGENDE HELDER

-

Adriana Adriaanse 

Toen Adriana in 1995 kennis maakte met Neuro Linguïstisch Programmeren werd ze direct gegrepen door grensverleggende mogelijkheden. In de daarop volgende 9 jaar is zij breed opgeleid en gecertificeerd door vooraanstaande trainers in binnen en buitenland. Met 22 jaar ervaring als NLP Master Trainer bij gerenommeerde NLP instituten heeft ze honderden studenten getraind en enthousiast gemaakt voor NLP. Door de jaren heen kwam ze in de media en heeft ze vak-gerelateerd lezingen gegeven op verschillende congressen. Naast de opleidingen werkt ze als Coach Counselor in het begeleiden van mensen op hun levenspad met behulp van haar blueprint lifestyle programma. 

meer over Adriana

Cathelijne Grobbee

Cathelijne is Co-Trainer NLP & Coach. “Na het volgen van de NLP Practitioner Opleiding in 2014 was ik zo enthousiast over de mogelijkheden, dat ik direct ben doorgegaan en nu de NLP Master Practitioner, NLP Trainer en NLP Coach Counselor ben”, zegt Cathelijne. Cathelijne heeft haar opleidingen gevolgd bij trainster Adriana Adriaanse bij het instituut De Homme. Met haar enthousiasme, spontaniteit en directheid weet ze deelnemers steeds weer te prikkelen en aan te moedigen. Samen vormen zij een succesvol trainersteam. Regelmatig volgt Cathelijne workshops bij belangrijke spelers binnen de NLP wereld zoals bijvoorbeeld Robert Dilts en is ze lid van de NVNLP.

meer over Cathelijne