NLP Opleiding en Training

NLP Practitioner Opleiding

NLP Communicatie biedt een puur NLP Practitioner opleiding. Door inzichten in jouw onderliggende drijfveren, ga je snappen hoe communicatie en gedrag werkt, bij jezelf en bij anderen. Je gaat meer en meer begrijpen hoe het brein werkt en hoe je daar baas over kunt worden.

Lees meer

NLP Gespreksvoering Training

Na het volgen van de NLP Practitioner opleiding kun je de vervolg training volgen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding heb je de basis geleerd van gespreksvoering. Tijdens de NLG training gaan we de gespreksvoering naar een professioneel niveau tillen.

Lees meer

-

Everyone has different layers to who we are

-

Wat anderen zeggen

Silke Heerts

Master Practitioner NLP

De NLG zet je weer op scherp! Na een theoretische verdieping op structuur ging het vooral om praktisch oefenen om de focus te houden tijdens het gesprek. Heel goed is dat je feedback krijgt op de toepassing, wat je al kunt én hoe je de nieuwe inzichten direct in de praktijk kunt gebruiken.

Dianne Bossers

NLP Practitioner

Adriana en Cathelijne hebben ons weer een stukje bewustwording meegegeven. Wat me het meeste bij is gebleven, is dat structuur (communicatiemodel) erg belangrijk is in een gesprek dat je voert. En wees niet snel tevreden met een antwoord, ga door met vragen tot je hebt gekregen wat je wilt weten.